Verksamhet

Nilsson Specialisttandvård

Vår verksamhet

Vår särskilda inriktning är specialistbehandling för behandling av tandlossning och ersättning av förlorade tänder med Straumann tandimplantat. Vi har även särskild kompetens för avtagbar tandreglering med ClearCorrect Aligner som är en bekväm och i stort sett osynlig tandställning.


Vi vill hjälpa dig som är drabbad av sjukdom i munnen att bli friskare och få en positiv känsla för dina tänder med ett fint leende och bra tuggförmåga.


Vi vill vara ett naturligt val för den som söker kvalitet, kompetens och ett avslappnat personligt bemötande.Du kan ta del av våra priser och boka tid via vår onlinebokning här.

Parodontologi

Mikael Nilsson är specialisttandläkare i parodontologi vilket innebär specialistkompetens för behandling av tandlossning och när förlorade tänder behöver ersättas med tandimplantat.


Mikael arbetar med Straumann som är ett av världens mest beprövade och väldokumenterade implantatsystem.


Behandlingarna görs med digital planering för att ge bästa resultat med minsta möjliga ingrepp.


Läs mer om tandlossning här.


Läs mer om implantatbehandling här.

Tandreglering

Anna Nilsson har särskild kompetens för avtagbar tandreglering. Söker du behandling för att få raka tänder har Anna omfattande utbildning och erfarenhet av olika system för detta.


Anna erbjuder i första hand behandling med systemet ClearCorrect Aligner. Detta system är ett av de största i USA när det gäller tandreglering med Clear Aligners. Sedan 2017 ägs ClearCorrect av Straumann som vi sedan tidigare länge samarbetat med vid tandimplantatbehandlingar.


Läs mer om ClearCorrect och hur behandlingen går till här.


Nilsson Specialisttandvård AB | Tandläkare Anna & Mikael Nilsson | Nybrogatan 20, 114 39 Stockholm, Posthusgatan 5C, 761 30 Norrtälje | info@annaomikael.se